Projecten

Terreinverharding Zinger Mechanisatie BV te Borger


De 2500 m2 terreinverharding rondom de nieuwe spuitcabineloods van Zinger Mechanisatie BV te Borger is mechanisch gestraat met 8 cm dikke H-profielstenen van Diamant Beton in de kleur Heidepaars. 

> Bekijken

Lidl distributiecentrum Heerenveen


Lidl heeft het meest duurzame distributiecentrum van Nederland gebouwd. Het distributiecentrum is 46.000 vierkante meter groot en bekroond met een ‘4 sterren BREEAM-NL Nieuwbouw Oplevercertificaat’ (Excellent) van de Dutch Green Building Council (DGBC). Nog nooit eerder is in Nederland een distributiecentrum van deze omvang zo duurzaam gecertificeerd. De terreinverharding is machinaal gestraat met H-profielstenen (met facet) van Diamant Beton.  

> Bekijken

Erf- en sleufsiloverharding Mariannehoeve Wilhelminaoord


Diamant beton heeft  3000 m2 H-profielstenen (met facet) 8 cm geleverd als erf- en sleufsiloverharding voor de Mariannehoeve te Wilhelminaoord. Deze zijn machinaal gestraat met de klemmethode door Eric Timmerman Grond-, riool- en straatwerk uit Havelte. 

> Bekijken

Overslagloods v/d Werff Heerenveen


Van der Werff Logistics te Heerenveen heeft een nieuwe overslagloods gebouwd met een oppervlakte van 2800 m2. De terreinverharding is (machinaal) uitgevoerd met 10 cm dikke H-profielstenen met facet van Diamant Beton.  

> Bekijken

Aldi Borger


Als Aldi winkelwagentjes vol boodschappen naar de auto worden geduwd, is een vlakke bestratingsoppervlakte van groot belang. De Diamant H-profielstenen zonder facet zijn dan een hele goede keus.

> Bekijken